Elle Eten 3/2009

Elle Eten 2009 2Eten waar je blij van wordt, dat is het thema van deze Elle Eten. Van welk eten worden we blij? Misschien van de recepten uit ‘mooi rood’, zoals de gekonfijte tomaatjes en de gevulde tomaten uit de oven, de salades met vis uit ‘Watertanden’, de recepten van de kookclub of de recepten in ‘Mon Cherie’. Natuurlijk kan je ook de fik in de barbecue steken en de lekkerste steaks daarop bereiden met daarnaast lekkere salades en heerlijke drankjes. Lees het interview met Rob Baris van restaurant Zinc of van Michael Pollan. En verder: leer in ‘visdossier’ hoe je een goede vis herkent, lees de column van Cuno van ’t Hoff ‘Cunologie’ en ontdekt de culinaire ‘budget’ plekken in Barcelona. Dit en veel meer in deze Elle Eten!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.