Taste of Amsterdam

Taste of amsterdam 2009Binnenkort voor het eerst in Nederland het “Taste of Amsterdam” festival! Van 25 juni t/m 28 juni kan je in het Amstelpark in Amsterdam genieten van het lekkers wat 15 topchefs te bieden hebben of proeven van de mooiste wijnen. De Taste of festivals zijn na slechts 5 jaar al een begrip in Groot-Brittannië. In 2009 worden de Taste of festivals gehouden, naast Amsterdam in Kaapstad, Johannesburg, Sydney, Melbourne, Cork, Dubai en op verschillende locaties in Groot-Brittannië. Op het Taste of Amsterdam festival is er het volgende te beleven: het Ockhuysen wijn theater, live optredens van het Net5 kooktheater, Piper Heidsieck Champagne paviljoen, Fine food market, Kookschool, delicious., POMMartini paviljoen, Barcardi Mojito Paviljoen en het Irish hospitality. De topchefs die je op het Taste of Amsterdam festival vind zijn van Elkaar, Eau de Vie, Het Bosch, Lute, Julius Smart Bites, Sophia, Vis aan de Schelde, Ron Blaauw, MoMo, Fifteen, Aan de Poel, Sucre Dessert, Toscanini, As en Le Garage. Het Taste of Amsterdam festival belooft een uniek evenement te worden en weer anders dan de andere Taste of Festivals. Taste of Amsterdam wordt gehouden van 25 t/m 28 juni en is op donderdag geopend van 18:00 tot 22:30, vrijdag en zaterdag van 12:30 tot 16:30 en van 18:00 tot 22: 30 en zondag van 12:00 tot 16:30. Tickets zijn >online verkrijgbaar!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.