Boodschappen Juni 2009

boodschappen juni 2009Een zomerse Boodschappen deze keer. In dit nummer vind je recepten voor zomerse visvariaties, heerlijke recepten om buiten te tafelen en de lekkerste wereld burgers zoals de Hollandse kaasburger, Spaanse kipburger of een Mexicaanse tacoburger. Verder blijft de rubriek ‘in 12 recepten de wereld rond’ in Nederland en maakt Mylou typisch Hollandse kroketten, Marjan maakt 3 recepten met brood en in Kookkunst vertelt Roos Remy over haar streetfoodconcept. Verder meer over de Bordeaux wijnen, en de rubrieken budgetkoken en mooi groen. Dit en veel recepten vind je in deze Boodschappen!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.