WebCommunity De Vegetariër

webcommunity de vegetarierDonderdag 11 juni is het zover dan wordt de nieuwe WebCommunity DeVegetariër.nl gelanceerd in het Dok te Delft, waar Mark Bittman en Antoinette hun boeken presenteren. Een site rondom de nieuwe boeken van Mark Bittman, de dikke vegetariër en Antoinette Hertsenberg, de dunne vegetariër. Brutsellog heeft alvast een kijkje mogen nemen op de nieuwe community. De site is overzichtelijk en bied op veel informatie en inspiratie op voor de vegetariër van deze tijd. Er zijn al veel recepten te vinden op de site, die duidelijk terug te vinden zijn. Je vindt er de nieuwste vegetarische kookboeken en de laatste nieuwtjes op eetgebied. Het is nog even wachten maar binnenkort is het dan echt zover en ook als je alleen maar een dagje zonder vlees wilt eten kan je hier heel veel ideeën op doen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.