Kookboek Winnen!

ReismenuNog even en het is al weer vakantietijd. Reizen en ‘anders’ eten horen er dan weer helemaal bij. Om alvast in de vakantie te komen mag Brutsellog namens Keurslager, Party & Catering Service Harzevoort het kook-, reis- en leesboek Reismenu van Cor Hospes weggeven. Reismenu bevat verhalen en foto’s van de reizen die Cor Hospes de afgelopen jaren heeft gemaakt voor verschillende tijdschriften. Verhalen, foto’s en recepten (met wijnadvies) wisselen elkaar af. Wil je eerst even het boek inkijken voordat je mee doet? Klik hier voor het inkijkexemplaar bij de uitgever.

Wat moet je doen om Reismenu te winnen? Niet veel! Plaats bij dit artikel een reactie en je doet al mee. De winnaar van reismenu wordt bekend gemaakt op 1 juli en krijgt per email bericht!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

24 gedachten over “Kookboek Winnen!”

  1. Het boek lokt me erg aan .
    Heerlijke gerechten en dan ook nog voorzien van reisverhalen en foto’s , al die dingen waar ik ook zo van hou.
    Ik ben benieuwd !

  2. Wel, als de auteur wil signeren met: “Voor het ei van Aruba!”? Dan leg ik ’t persoonlijk onder de kerstboom van een nazaat uit Willemstad. Ik hoor reeds de implosie van de kerstballen. “O, o!” al gniffelend lurkend aan een inktzwarte espresso. -Reismenu, verhalen in gerechten- bekoort nu al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *