Dagelijkse Voedingsrichtlijn

dagelijkse voedingsrichtlijnAltijd al willen weten wat voor een type eter je bent. Doen dan deze test op de site van de Dagelijkse Voedingsrichtlijn. Verder vind je op deze site meer informatie over wat de dagelijkse voedingsrichtlijn nou is en hoe je gezond, lekker en gevarieerd elke dag kan eten. Klik hier om te zien hoe bijvoorbeeld een bord pasta en een pizza zich verhouden ten opzichte van elkaar. Via deze site kan je dus leren wat die tekens in het bovenstaande plaatje nu eigenlijk betekenen en wat het voor een consequenties het heeft op je dagelijkse voeding.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.