Foodies Juni 2009

foodies juni 2009Verwen jezelf met 1 van de 81 recepten uit dit nummer van Foodies. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere high tea bij je thuis, of heerlijke gerechten voor een zondags diner zoals een lamsfilet in kruidenkorst, of de toetjes uit de rubriek lief en lekker. Verder een voorproefje uit het kookboek ‘eigentijds vegetarisch’ van Maria Elia, kom alles te weten over de echte Amsterdamse worst van Slagerij Herman de Wit, wat eet Erik van Loo van restaurant Parkheuvel, en waarom boerenzuivel nooit hetzelfde smaakt. Daarnaast recepten met rabarber, 13 maaltijden voor een overvolle agenda, een typisch Engels menu van Jane Austen en gewoon recepten om inspiratie op te doen voor alle dagen. Meer lees je in dit nummer van Foodies Magazine, klik hier alvast om Foodies online door te bladeren!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.