Smaakwereld 2/2009

smaakwereld 2-2009In de zomereditie van Smaakwereld deze keer alles over de pijlinktvis, Smaakwereld ging mee met visser Anton Dekker en Mark Vaessen van restaurant Viszooi bereidde er enkele gerechten mee, ook meer over Hollands kalfsvlees en het gele goud van Woerden. Lise Goeman Borgesius onderzoekt voor de serie Chef! hoe passie is ontstaan en praat deze keer met het duo Giovanni Carmelitano en Rogier Limburg van Cucina Casalinga. Lees meer over de hobbykoks die de Turkse keuken verkennen, over de moestuin van Seth Jansen en bekijk het beeldverhaal met de wulken en mosselen en maak de bijbehorende recepten. Daarnaast wordt de Stokerij de Klok bezocht voor hun advocaat en de geschiedenis achter de advocaat en meer over de wijnen van het Zeeuwse land. Dit en meer kan je lezen in deze Smaakwereld!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.