Home Made door Tana Ramsay

Home MadeHome Made is al weer het derde kookboek met familierecepten van Tana Ramsay. Home Made is lekker, gezond en goed eten aan de keukentafel. In dit kookboek krijg je recepten waarmee je nog enigszins tijd over houd, al ben je met sommige misschien iets langer bezig, maar moeilijk zijn de recepten niet. De recepten zijn stapsgewijs geschreven en veel zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Het boek is ingedeeld in ‘soepen’, ‘kip & eend’, ‘rundvlees’, ‘vis & zeevruchten’, ‘lamsvlees’, ‘varkensvlees’, ‘groenten’, ‘aardappels’, ‘pizza & pasta’, ‘fruit’ en ‘chocolade’. Voor jong en oud is er dan ook wel een lekker gerecht in te vinden. Tana bewijst met dit boek dat niet alleen manlief Gordon lekker kan koken.

Titel: Home Made
Auteur: Tana Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2009

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.