Buonissimo door Ursula Ferrigno

BuonissimoDe beste recepten, tips en technieken uit de Italiaanse keuken vind je in het kookboek ‘Buonissimo’ van Ursula Ferigno. Naast de vele authentieke Italiaanse recepten in Buonissimo worden er veel bereidingswijzen en technieken uitgelegd op een duidelijke wijze in zowel tekst als foto’s.

Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken ‘pasta en pastasauzen’, ‘risotto, polenta, gnocchi en pannenkoeken’, ‘groenten’, ‘salades en soepen’, ‘vis’, ‘gevogelte en vederwild’, ‘vlees’, ‘brood en pizza’, ‘puddingen, taarten, koekjes en zoetigheden’ en ‘kruiden, specerijen en smaakmakers’. De recepten in ‘Buonissimo’ zijn stapsgewijs geschreven en veel van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Met het kookboek ‘Buonissimo’ haal je een kookboek in huis wat je weer terug doet verlangen naar je laatste vakantie in ItaliĆ«.

Titel: Buonissimo
Auteur: Ursula Ferrigno
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2006

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.