De Nieuwe Nederlandse Keuken door Albert Kooy

De nieuwe Nederlandse keukenDe Nederlandse Keuken wordt onderhanden genomen door Albert Kooy in het boek ‘De Nieuwe Nederlandse Keuken’, wat naast een kookboek ook een echt kijkboek is. De Nieuwe Nederlandse keuken heeft recepten met Nederlandse producten en die voor zowel de hobbykok als de meer professionele kok leuk zijn om te doen. De Nieuwe Nederlandse keuken is een kookboek met eenvoudige en toch culinaire recepten.

Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken ‘bittergarnituur’, ‘ voorgerechten’, ‘ soepen’, ‘groentengerechten’, ‘vlees, vis, wild en gevogeltegerechten’, ‘desserts’ en ‘basisrecepten’. De Nieuwe Nederlandse keuken heeft een goede verhouding tussen foto’s en recepten. Daarnaast vind je veel anekdotes van Albert Kooy zelf en van gerenommeerde Nederlandse chef-koks. Als afsluiter in dit boek wordt duidelijk uitgelegd wat de basistechnieken (keukenbegrippen) betekenen. De Nieuwe Nederlandse keuken is een kookboek waarin de Nederlandse keuken opnieuw wordt uitgevonden.

Titel: De Nieuwe Nederlandse Keuken
Auteur: Albert Kooy
Uitgever: Kunstmag
Verschijningsjaar: 2006
Winkelprijs: 34,95

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.