Tefal VitaCuisine

Tefal VitaCuisineIn de serie ‘gezond en lekker‘ van Tefal is naast de ActiFry ook de VitaCuisine gelanceerd. De VitaCuisine is een 3-in-1 stoomkoker, je kan namelijk tegelijkertijd drie gerechten klaarmaken in de VitaCuisine (denk dan aan groenten, aardappelen en vis). Het zijn 2 stoommandjes en 1 bakplaat waarop je vis en/of vlees kan stomen in eigen sappen of in een saus. Daarnaast heeft de VitaCuisine een vitamin+ functie, met deze functie kan je extra heet stomen, waardoor het eerder klaar is, daardoor meer vitaminen behoud en daarom goed is voor de weerstand en vitaliteit. Bij de VitaCuisine krijg je een kookboekje geleverd met 50 recepten in allerlei categorieën, te weten ‘voorgerechten’, ‘groenten’, ‘vlees en gevogelte’, ‘vis’ en ‘desserts’. Met het kookboekje leer je alle mogelijkheden van de VitaCuisine te benutten. Binnenkort ga ik zelf proberen wat de VitaCuisine kan, dus houd Brutsellog in de gaten voor een testrapport.

(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Tefal VitaCuisine”

  1. Ik heb hem gisteren al volop uitgeprobeerd. Heb er zelfs rijstepap in gekookt, het was heerlijk, hihi. Aardappelen + bloemkool erin gekookt. Op het gasfornuis varkensfiletlapje aangebraden, op de speciale plaat warm gehouden, terwijl de aardapellen en groente aan het koken waren. Van de vleessappen met sjalotje een sausje gemaakt en daarna het vlees er weer in terug. Het vlees was niet droog, wat nog weleens wil gebeuren wanneer je het warm houdt in de oven. Geweldig apparaat, ga straks risotto proberen, hihi.

    ciao,
    Elisabeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.