Tefal VitaCuisine – 50 Recepten

Tefal VitaCuisine - 50 ReceptenBij de Tefal VitaCuisine krijg je een receptenboekje met maar liefst 50 recepten speciaal voor de VitaCuisine. Het boekje begint met infomatie over de gezondheid, tabellen van voedingsstoffen, een zomermenu, wintermenu en tips en technieken voor de bereidingen in de VitaCuisine. Vervolgens beginnen de recepten die zijn verdeeld in voorgerechten, groenten, vlees en gevogelte, vis, desserts en sauzen. Voor iedereen is er wel wat in de VitaCuisine te bereiden. Van een klein aantal recepten vind je een foto van het eindresultaat. Het boekje eindigt met een handige tabel met de stoomtijden voor de diverse producten.

(232 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Tefal VitaCuisine – 50 Recepten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.