delicious. Juni 2009

delicious 2009 juniPassie uit Italië! Het jaarlijkse Italië nummer van delicious. is weer uit. Leer Italiaans koken voor beginners met de recepten van Belinda Jeffery, doordeweekse Italiaanse recepten van Valli Little, Mister Kitchen kookt Italiaans met Nederlandse producten, en de familie Cuciniello heeft voor de hele week een superlekker Italiaans recept. Natuurlijk ontbreekt het Italiaanse ijs niet in deze delicious. Roberto en Carlina Coletti laten hun lekkerste ijsrecepten zien. Verder de lekkerste Italiaanse kookboeken, interviewt Cor Hospes Antonio Carluccio, waar doen de Italianen hun boodschappen in Nederland en Italiaanse wijnen. Dit en nnog meer puur, vers en passie uit Italië in deze delicious. Klik hier voor een voorproefje uit deze delicious.!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.