Allerhande 06/2009

Allerhande 2009 6Naar Buiten! 60 recepten die zon beloven! juicht de cover van deze Allerhande toe. Picknicken, barbecueën, gerechten die de zon op je bord toveren en meesterlijk roomijs horen hier echt bij! Het succesrecept deze maand is de ‘kip van mijn tante’, kip met cornflakes, Corne & Jasper proeven elkaars favoriete gerechten, een uitwisseling van het favoriete recept uit hun kookschriften en proef het seizoen met de spinazie recepten in deze Allerhande. Als afsluiter neemt Allerhande een kijkje bij het restaurant van Bill Granger in Australië ‘Bills‘ en krijgt van hem een kleurrijk recept. Dit en veel meer in deze Allerhande, het tijdschrift van Albert Heijn. Klik hier om Allerhande online door te bladeren!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.