Olive Juni 2009

Olive june 2009‘The British issue’ is deze Olive van juni. Een nummer vol ‘sponge cakes’, ‘British pies’ en een kipcurry die concurreert met de kipcurry van Gordon Ramsay. Daarnaast geeft John Torode een masterclass over rib van rundvlees en kookt Valentine Warner met de seizoensproducten van juni. Nieuw in deze Olive is ‘dish a day’, een eetkalender met voor elke dag van de maand een recept. De culinaire trip in deze Olive gaat naar de Britse zuidkust, en de lekkerste adressen worden bezocht en besproken of beleef de reis naar Rusland thuis, en maak onder andere blini’s. Dit en natuurlijk meer in deze Olive ‘The British issue’!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.