Boerenjongens Kookboek

Het boerenjongens kookboekDe jongens, Eke Mariën en Lenno Munnikes, van Boerenjongens Eetwinkel hebben hun eigen kookboek uitgebracht ‘Boerenjongens kookboek’. Het boek heeft 5 speerpunten, te weten: het gebruik van biologisch geteelde producten hoeft niet duur te zijn, informatie over vergeten groeten, kookt volgens de seizoenen, informatie over specifieke seizoens- en streekproducten en heeft per seizoen 2 volledige weekmenu’s, waarvan elke dag zijn eigen thema heeft, uitgebeeld in icoontjes. Elk seizoen wordt vooraf gegaan door een korte inleiding van de seizoenen en daarna volgen de recepten met veel tips en informatie over de ingrediënten. Als afsluiter vind je alle adressen die de boerenjongens gebruiken om hun streekproducten te kopen (en andere adressen door de rest van het land). Het boek is uitgevoerd in de kleuren van de boerenjongens, blauw met een vleugje rood.

Titel: Boerenjongens Kookboek
Auteur: Eke Mariën & Lenno Munnikes
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2009
Winkelprijs: 15,00

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)