Herrie aan de Horizon goes Caribbean

Herrie aan de Horizon goes CaribbeanNu de winnaar van Mijn tent is top 3 bekend is, gaat Herman Den Blijker weer op reis. Voor Herrie aan de Horizon 2 is Herman op zoek naar het beste hobbykookduo van Nederland en dat doet Herman op een cruise in de Caribbean. Net als in het vorige seizoen moeten de geselecteerde duo’s weer allerlei kookopdrachten doen en het duo wat het minste de opdracht heeft gedaan moet het schip verlaten. Voor de finaleopdrachten moeten de 2 overgebleven kookduo’s een vijfgangenmenu bereiden voor een topjury. De beste wint een stage bij Beluga, een cruise en een workshop bij Cordon Blue. Als extra dit seizoen geven de twee finalisten van seizoen 1, Renata en Ellen, je vanaf 18 mei hun kookgeheimen prijs in dagelijkse video’s!

Het nieuwe seizoen van Herrie aan de Horizon is vanaf 19 mei elke dinsdag te zien om 21:30 bij RTL4!

Bekijk alvast de promo! / afl 1 / afl 2 / afl 3 / afl 4 / afl 5 / afl 6 / afl 7 / afl 8

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

7 gedachten over “Herrie aan de Horizon goes Caribbean”

 1. Jammer dat de uitslag al 2 maanden geleden bekend was aangezien de opnames toenal zijn afgerond en er een winnaar was Hoe denk je dat Herman den Blijker er bij de finale van Mijn Tent is Top! er anders zo gebruind uitzag….

 2. De officiële Hyves van Herrie Goes Carribean

  Herman den Blijker is terug met Herrie Aan De Horizon
  Van de makers van De officiële Hyves van Moodz

  De officiële Hyves van Herrie Goes Carribean

  Dus ben jij fan van Herrie Goes Carribean en Herman den Blijker

  Wordt dan ook lid van de De officiële Hyves van Herrie Goes Carribean

  op http://www.herriegoescarribean.hyves.nl

 3. En het is officieel! Wegens terugtrekking van grote sponsors is het voorbij voor Herman den Blijker om verre reizen op een schip oid te maken. Dus Herrie aan de Horizon is niet meer en het helpen ala Gordon Ramsey van horeca-zaken in uithoeken van de wereld is ook voorbij. En met het vertrek van Wim Rheimers naar Chalet Suisse als algemeen directeur wordt het weer lokaal voor Herman en de eerste aflevering daarvan is al geweest.

  1. Binnenkort gaat Herman den Blijker wel weer een programma maken waarin hij een chef-kok zoekt die wil werken op een Beach Club in Curacao en dus daarheen wil emigreren. Het programma gaat ‘Enkele reis paradijs’ heten. Dus het is nog lang niet afgelopen met de verre reizen van Herman den Blijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.