BBC GoodFood Juni 2009

BBC GoodFood Juni 2009 Deze GoodFood is lekker zomers met lekkere en snelle zomerse eenpansgerechten, gerechten uit de Spaanse keukenkast en natuurlijk de recepten met producten uit het seizoen. Helemaal lekker zijn de speciale cakes in dit nummer van GoodFood. 1 recept voor de basiscake maakt 3 andere overheerlijke cakes. Alleen al van de foto’s krijg je het water in de mond. In ‘cooking with auntie Sara’ wordt er een brunch omelet gemaakt voor vaderdag, James Martin maakt een seizoensmenu voor weinig, Angela Nilsen doet een make-over van de wereldberoemde trifle en neemt GoodFood een kijkje thuis in de keuken van Anjum Anand. Natuurlijk vind je in deze GoodFood weer allerlei recepten uit de Britse kookprogramma’s. Dit is nog lang niet alles wat in deze zomerse GoodFood staat, nog meer lekkers en nog meer informatie kan je er zoals altijd in vinden.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)