Smaak 48

Smaak vlaanderenAlleen al de foto op de cover van deze Smaak doet je het magazine kopen, Eddy Noppe maakte deze heerlijke aardbeiensorbet met Belgische aardbeien en ook supreme aardbeien en een aardbeientaart met Bretoens zanddeeg. Winiefred van Killeghem verteld over kruiden en haar nieuwste boek ‘kleine kwaaltjes’, meer over stoomkoken met recepten, heeft de kookman het over citroenen en hun neefjes en kan je stap voor stap in woord en beeld het recept ‘ ingezouten boter gebakken zoete uien uit de Cevennen’ van David Martin van brasserie La Paix volgen. Verder in deze Smaak: ‘Leven in het glas’ de beste bier- en champagne-adressen in Oost-Vlaanderen, een snoepreis naar culinair Glasgow, meer over de negende salon van de oude keramiek en de Belgische wijnkastelen in Bordeaux. Dit en nog veel meer in het trendsettende Belgische magazine ‘Smaak’!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.