Culinaire Ambiance Mei 2009

Culinaire Ambiance mei 2009Asperges staan centraal in ‘het lekkerste magazine van Vlaanderen’ Culinaire Ambiance. Bert Meeuwis van restaurant De Slagmolen maakt 5 speciale recepten met het witte goud en om het af te maken volgt na deze recepten een item over aspergewijnen uit de Elzas. Peter Goossens van het Hof van Cleve maakt zijn favoriete recept ‘tartaar in een gelei van worcestershiresaus en ei’, Geert van Hecke maakt van lamsnavarin weer een hippe klassieker, Wout Bru maakt voor Ambiance verrassende gerechten met varken en kookt ‘lady chef 2009’ Sophie Dumont met zalm. Verder in dit nummer van Culinaire Ambiance de 10 favoriete Indische restaurants, wordt er in ‘proeverij’ de 20 beste Chardonnays op een rij gezet, is Bologna de lekkere stad en wordt het dessert van de maand ‘ toast van gebakken banaan en kokosgranite’ gemaakt door Bart van Cauwenberghe. Dit en veel meer culinair nieuws, tips en recepten in deze Culinaire Abiance!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.