Sonja 3/2009

Sonja magazineEen zomers nummer is Sonja Magazine deze keer. De weekmenu’s staan dan ook in het teken van ‘net de laatste kilootjes voor de zomer’ kwijtraken. Voor de speciale dagen deze maand, zoals Moederdag en Pinksteren heeft Sonja Bakker heerlijke ontbijt- en brunchgerechten gemaakt en ook Sonja’s moeder komt met heerlijke fruittoetjes in de serie ‘in Sonja’s keuken’. Verder maakt Jonnie Boer een calorie-arm menu die je zelf thuis kan bereiden en zit Sonja aan de keukentafel van Gerard Joling. Binnenkort verschijnt Sonja’s nieuwe boek ‘Verleg je grenzen’ welke ze samen met Rik Felderhof heeft geschreven waarvan de opbrengst gaat naar een project in Tanzania. Klik hier voor een voorproefje. Een deelneemster aan het tv-programma S.O.S. Sonja verteld haar verhaal. Nieuw is de rubriek Sonja’s moestuin, waarin Sonja elke keer tips en een recept geeft met verse seizoensgroente uit eigen tuin. Natuurlijk ontbreken de vaste rubrieken niet zoals ‘de boodschappentas van …’, ‘Sonja proeft …’, en het ‘eetweetboek’. Sonja is zoals altijd weer een magazine met veel tips, informatie en slanke recepten.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)