Kookstrijders België – Nederland

Kookstrijders België - NederlandVanaf zaterdag 10 mei kan je rond 19:45 op de Belgische commercieel omroep Vitaya de derby van de lage landen bekijken genaamd ‘De Kookstrijders België – Nederland‘. Er wordt geen voetbalwedstrijd gespeeld maar een waar een Belgische en Nederlandse chefs het tegen elkaar opnemen. De Vlaamse chef moet een Nederlandse klassieker heruitvinden en andersom. Tussen de kookstrijd door bezoekt de presentatrice Scheveningen, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Maar het belangrijkste is wie wint de kookstrijd? De jury bestaat uit Jelle, deelnemer van de eerste serie van Mijn Restaurant en Stephan deelnemer van de tweede serie van Mijn Tent is Top.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.