Op Smaak / Green

Op Smaak GreenDeze Op Smaak staat helemaal in het teken van ‘green’ met een aantal vegetarische recepten om zo ook de vegetarische klant te kunnen bedienen in de horeca. De recepten in deze Op Smaak zijn gemaakt met groenten uit eigen land, dus milieuverantwoord. Verder meer over de ecologische thee van Lipton yellow label, wordt er een bezoek gedaan aan Villa Augustus, waar de seizoenen de kaart regeren en test je vegetarische kennis. Dit en uiteraard exquise recepten in dit nummer van Op Smaak!

Klik hier om Op Smaak online te lezen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.