Libelle Proeven

Libelle ProevenHet lekkerste uit Italië vind je in dit nummer van Libelle Proeven. Ontdek de familiegeheimen van Isabella Cozzi, schrijfster van het kookboek ‘La cucina di Isabella’. Zij heeft de echte authentiek Italiaanse gerechten zoals cannelloni en ossobuco gemaakt en de recepten gedeeld met Libelle Proeven. Wat kan je doen met een typisch Italiaanse wijn als Marsala? Gebruik het tijdens het koken in een sausje en verder ook een aantal snelle pasta recepten en een pizza party. Leuk is ook het item over de successtory van de Italiaanse keuken ‘het begon met macaroni…’. Maar niet alles in deze Libelle Proeven is Italiaans. Bekijk en maak ook de recepten met asperges, hopscheuten, vlierbloesem of zuring. Verder kookt Veronique Boubane van restaurant Mata Mata & Pili Pili Afrikaans, gaat Proeven op reis naar Zeeland om daar de 7 zaligheden van Zeeland te ontdekken en Michiel de Bruyn & Dominique Tondeurs van restaurant Fleur sur l’Eau maken meesterwerkjes van klassieke gerechten. Dit en veel meer in deze Libelle Proeven.

Neem een voorproefje uit deze Libelle Proeven

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.