Heerlijkheden uit een Glas door José Maréchal

Heerlijkheden uit een glasAls glasambassadeur van Friends of Glass mag een kookboek waarin glas centraal staat niet ontbreken. Precies op het goede moment is het kookboek ‘Heerlijkheden uit een glas’ van José Maréchal verschenen. Glas is natuurlijk als verpakkingsmateriaal en als glas voor de lekkerste dranken geschikt. Maar ook kleine gerechten en desserts smaken perfect en zien er perfect uit in glas. Dat bewijst dit boek voor 100%!

Het boek begint met tips en adviezen over gereedschappen en producten en vervolgens kan je je ogen de kost geven aan de recepten met elk een foto van het eindresultaat gemaakt door Richard Boutin. Het boek is ingedeeld in ‘Klassieke glazen’, ‘Internationale glazen’, ‘Chique glazen’ en ‘Glazen voor fijnproevers’. De recepten in dit boek zijn verfijnde recepten en hebben mooie ingrediënten. De recepten zijn heel gevarieerd, recepten met kaas, recept met sushi, chocoladerecepten en recepten met fruit. De gerechtjes zien er op de foto misschien uit als een klein culinair wonder, maar echt iedereen kan de gerechtjes maken door de duidelijke uitleg van José Maréchal.

José Maréchal is chef-kok en patissier en is nu mede-eigenaar van het gerenommeerde Café Noir en daarnaast schrijver van meerdere kookboeken.

Heerlijkheden uit een glas belooft de nieuwste kooktrend te worden! Kortom glas inspireert ook op culinair gebied en je hebt zeker iets bijzonders op tafel staan qua gerecht en presentatie met de recepten uit ‘Heerlijkheden uit een glas’.

Titel: Heerlijkheden uit een glas
Auteur: José Maréchal
Uitgever: Good Cook Publishing
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789073191600
Winkelprijs: 16,95

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.