Foodies Mei 2009

foodies meiDe Foodies van deze maand is een Italië special. Zo staat de rubriek kookschool in het teken van Italie en leer je op een makkelijke manier cannelloni, ossobuco, gremolata en viletto tonnato te maken. Mario van restaurant Mario Uva laat zien hoe je pasta met liefde bereid en bij verse pasta horen natuurlijk ook recepten van de klassieke pastagerechten. Verder krijg je een voorproefje uit het nieuwste boek ‘Hollandse Kramen’ van Yolanda van der Jagt, recepten voor snelle en verse gerechten die binnen 30 minuten op tafel staan en meer over moleculair koken. Dit en nog veel meer lekkers en andere culinaire informatie vind je in dit nummer van Foodies. Klik hier voor een voorproefje in dit nummer.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.