Maak de perfecte… door Marcus Wareing

Maak de perfecteMarcus Wareing, in Nederland en België misschien nog niet bekend (of je moet Great British Food hebben gevolgd), maar in Groot Brittannië duikt hij met enige regelmaat op in verschillende kookmagazines. Marcus Wareing heeft zijn sporen in de culinaire wereld bij het Gordon Ramsay imperium. Maak de perfecte… is het eerste echte kookboek wat van hem verschijnt in Nederlands, daarnaast heeft Marcus Wareing mede het boek ‘snijtechnieken’ geschreven.

In Maak de perfecte …. legt Marcus Wareing op een simpele, eenvoudige wijze uit hoe je bepaalde gerechten kan maken zonder dat het kan mislukken. Meer dan 80 populaire gerechten bespreekt Marcus in dit boek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een perfecte Franse uiensoep, in de pan gebakken zeebaars, runderstoofpot of de perfecte custardtaart. Met dit kookboek kan je dit in een handomdraai op tafel zetten.

Het boek begint met de 10 stelregels van Marcus Wareing om perfect te koken. Vervolgens is het boek ingedeeld in ‘soep’, ‘vis en schaaldieren’, ‘vlees’, ‘groente en aardappelen’, ‘pasta, peulvruchten en granen’, ‘eieren’, ‘desserts’ en ‘brood en gebak’. Voor iedere kook- of bakliefhebber is er wel een recept te vinden in ‘Maak de perfecte …’. De recepten zijn op een duidelijke manier geschreven en vaak voorzien van foto’s van enkele stappen en in ieder geval vind je zeker een foto van het eindresultaat.

Met ‘Maak de perfecte…’ van Marcus Wareing heb je een kleurrijk kookboek in huis waarmee je ook nog eens handige tips krijgt om dat ene gerecht nog wat meer kan perfectioneren!

Titel: Maak de perfecte…
Auteur: Marcus Wareing
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789066115682

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.