Lekker Leven 4/2009

Lekker Leven 2009 4 meiLekker Leven het gratis magazine van Super de Boer laat in dit nummer zien wat het voordeel van vers is. Natuurlijk krijg je seizoensverse recepten met wat boerenverse ingrediënten toegevoegd wordt het een speciaal gerecht. Ook neemt Lekker Leven een kijkje op de boerderijen uiteraard horen daar ook heerlijke recepten bij. Verder een lekker asperge recept van lezeres Marijke, zijn de Alles Kids pagina’s helemaal in de ban van Duckstad, proef de aandacht bij de biologische teler en de kinderen kunnen koekjes gaan bakken voor moederdag met het recept uit Lekker Leven. Dit en nog veel meer in dit nummer van Lekker Leven.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.