Jamie Magazine 3

Jamie Magazine issue 03 2009Het derde nummer van Jamie ligt alweer in de winkel. Deze keer is het een Italiaans nummer met de beste Italiaanse gerechten van Jamie Oliver. Daarnaast koken ook Gennaro Contaldo en Antonio Carluccio samen hun lekkerste gerechten en uiteraard assisteert Jamie deze twee heren. Lekker zijn de simpele vegetarische gerechten van Andy Haris, een lezeres laat de beste culinaire plekken zien in haar stad, deze keer Beiroet en daarbij zijn ook typische Libanese recepen en Greg Malouf verteld over zijn inspiratie voor zijn Midden-Oosten gerechten en heeft uiteraard ook een aantal recepten voor Jamie. Als afsluiter deze keer een strip over hoe je loempia’s moet maken. Zoals altijd vind je ook in dit nummer weer een poster met nog meer recepten en is Jamie weer boordevol verhalen over eten en andere geneugten.

Blader alvast door een pagina’s van Jamie Magazine hieronder:

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.