Serveerstersgeheimen door Phoebe Damrosch

ServeerstersgeheimenSchrijfster Phoebe Damrosch heeft na haar studie tijdelijk gewerkt als serveerster in het New Yorkse viersterrenrestaurant Per Se. Niet lang er na stond ze aan het hoofd van de bediening. Haar ervaringen deelt ze nu in ‘Serveerstersgeheimen’. Het is een boek waardoor je na het lezen met andere manier in een restaurant gaat eten. Als een soort dagboek beleef je de ervaringen zelf opnieuw. Elk hoofdstuk van ‘Serveerstersgeheimen’ eindigt met een tip voor de lezer waar je als lezer misschien wat aan hebt bij een volgend restaurantbezoek. ‘Serveerstersgeheimen’ is het debuut van Phoebe Damrosch.

Titel: Serveerstersgeheimen
Auteur: Phoebe Damrosch
Uitgever: Forum
Verschijningsjaar: 2008

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.