Culinaria Square

culinaria square 200915, 16 en 17 mei staat het Jubelpark in Brussel in het teken van ‘the art of taste’ tijdens het evenement ‘Culinaria Square‘. Je vindt er 16 chef-koks, die bijelkaar maar liefst 25 Michelinsterren hebben verzameld, 50 exposanten die de smaakpapillen doen prikkelen en 7 workshops die ludiek en pedagogisch opgevat zijn. Kortom echt een dag uit voor een ware ‘Foodie’. Toegang tot Culinaria is vanaf 10 euro inclusief gratis welkomscocktail en toegang tot alle activiteiten en workshops (kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang). Wil je het nog leuker maken koop dan een kaartje van 39 euro en krijg ook de welkomscocktail en gratis toegang tot de activiteiten en workshops en geniet daarnaast ook van het Culinaria menu met 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 dessert, aangepaste wijnen, koffie en water. Kaarten zijn te koop via de voorverkoop online tot 10 mei.In ieder geval belooft dit Belgische evenement een waar uitje te zijn voor de echte foodie!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 gedachten over “Culinaria Square”

 1. ik heb tijdig ingeschreven voor 3 pers.iemand zei me dat we onze menus op voorhand moesten kenbaar maken.ik vind hier niets van op jullie site.heb dan een mail gestuurd maar tot nog toe geen antwoord gekregen. wil mij iets laten weten aub

  1. Hallo,

   Helaas ben ik zelf niet van de organisatie en heb ik ook geen rechtstreeks contact met hen. Wat ik wel heb gevonden op de site is de volgende tekst

   ‘De keuze van uw menu zal u ter plaatse worden bezorgd (afhankelijk van de beschikbaarheid) en is geldig voor 1 bediening.’

   Volgens mij bedoelen ze hiermee dat u pas ter plaatste kan kiezen uit 1 van de vier menu’s (2 voorgerechten, 1 hoofdschotel en 1 dessert)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.