Cucina Catharina door Cees van Casteren & Frans Gerrits

Cucina CatharinaHet eten in een ziekenhuis, veel mensen hebben er slechte herinneringen aan. In het Catharina ziekenhuis in Eindhoven doen ze er alles aan om lekker eten te serveren omdat het ziekenhuis van mening is dat goede, gezonde en lekkere voeding mede bijdraagt aan het herstel van een patiënt. In dit kookboek krijg je een informatieve inleiding over het reilen en zeilen in de keuken van het ziekenhuis. Je staat met je neus letterlijk in het hart van de keuken. De recepten in dit boek zijn juweeltjes op zich. Menig restaurant kan nog een voorbeeld nemen aan de gerechten in dit boek. De recepten zijn ingedeeld in ‘high tea, low cal’, ‘shaken (not stirred)’, ‘soep, salades (en meer)’, ‘pesce – proef de rijkdommen van de zee’, ‘carne (niks voor vegetariërs)’, ‘vlees noch vis (voer voor herbivoren)’, ‘happy end’ en ‘surprise!’. De recepten zijn van hoog niveau, dus je moet wel kennis van koken hebben, maar dan heb je ook wel iets lekkers op het bord als je de foto’s van de gerechten mag geloven! Met dit boek zet je thuis iets lekkers op tafel en krijg je een andere kijk op het koken in een ziekenhuis.

Titel: Cucina Catharina
Auteur: Cees van Casteren & Frans Gerrits
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2007
In opdracht van: Catharina ziekenhuis

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.