Taarten Bakken In Kigali door Gaile Parkin

Taarten bakken in KigaliTaarten bakken in Kigali is een aanstekelijke en levenslustige roman over een hartveroverende banketbakster in Rwanda verteld de achterkant van het boek. Het boek verteld het verhaal van Angel die samen met haar man Pius haar vijf kleinkinderen van haar overleden dochter en zoon opvoed. Angel heeft van haar hobby ‘taarten bakken’ haar werk gemaakt en runt vanaf huis een banketbakkerij. Via vrienden, kennissen en buren stromen de opdrachten binnen. Elke taart is weer iets speciaals en elke gelegenheid wordt speciaal door de taarten van Angel. Maar niet alleen haar taarten zijn de reden om naar de banketbakkerij van Angel te komen, ook haar luisterend oor en haar adviezen zorgen voor een grote reputatie. De vraag blijft hoe Angel zelf omgaat met haar leven en haar verleden. Proef de taarten van Angel in gedachten tijdens het lezen van dit boek!

Titel: Taarten Bakken in Kigali
Auteur: Gaile Parkin
Uitgever: Artemis & Co
Verschijningsjaar: 2009

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)