Over Boterhammen met Mosterd en Negerzoenen door Brigitte Goyens

Over boterhammen met mosterd en negerzoenen‘Over boterhammen met mosterd en negerzoenen’ had al vaker mijn aandacht getrokken, alleen de combinatie ‘boterhammen, mosterd en negerzoenen’ vond ik een beetje vreemd, wie verzint er zoiets? Het kan misschien lekker zijn als je verliefd bent? In dit boek lees je over hoe je culinair kan overleven tijdens de zoektocht naar de ware. ‘Over boterhammen met mosterd en negerzoenen’ is een echt meisjesboek, lekker roze, allerlei illustraties, kleine aantekeningen en foto’s. In een soort van ‘blog’ stijl verteld de schrijfster Brigitte Goyens haar verhaal over de zoektocht naar de ware met alle culinaire uitspattingen van dien aard. Een aantal recepten in dit boek zijn van Gerald Vanderwegen en de andere van Brigitte Boyens zelf, niet alledaagse recepten, maar wel recepten die je in een verliefde bui kan maken!

Titel: Over Boterhammen met Mosterd en Negerzoenen
Auteur: Brigitte Goyens
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 5,00

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)