Lekker Single door Marc Declercq & William Wouters

Lekker Single - Marc Declercq & William WoutersWaarom zou je eigenlijk afhaalmaaltijden nemen, alleen omdat je vrijgezel bent? Na het singleskookboek hebben de schrijvers Marc Declercq en William Wouters het kookboek ‘Lekker Single’ geschreven. Het is een kookboek geworden voor ‘foodies’ en ‘veggies’. Er zijn wel vlees- en visrecepten in dit kookboek te vinden, maar de schrijvers hebben extra aandacht gegeven aan vegetarische bereidingen. ‘Lekker Single’ is ingedeeld in de beschikbare tijd, in 15 minuten, een half uur, binnen uur en zee├źn van tijd. Het boek bevat veel bruikbare tips voor iedereen, maar is meer bedoeld voor de kok die wat meer ervaring heeft, voor de ware foodie dus.

Titel: Lekker Single
Auteur: Marc Declercq & William Wouters
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2004

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.