Valess Ready to Wok

Valess Ready to WokEen gezonde variatie op vlees testen, dat wilde ik wel ‘Buzzen‘. Inmiddels een pakket met maar liefst 6 Valess Ready to Wok maaltijden ontvangen, inclusief een aantal boekjes met 6 receptideeën, een minispel en een Anni by Anni (Friesinger) tas uit de spaaractie van Valess.

Valess Ready to Wok is een koelvers maaltijdpakket waarmee je in no-time een lekkere, gezonde en gevarieerde wokmaaltijd op tafel zet. Valess Ready to Wok is er in drie smaken. De smaken ‘Shanghai sweet & sour’ en ‘Bombay curry’ in tweepersoonsmaaltijden en de eenpersoonsmaaltijd ‘Thai green curry’. Een verpakking Valess Ready to wok bevat wokstukjes, een kruidenmix en een woksaus. Zelf voeg je er naar eigen smaak groenten aan toe en serveer je er rijst of bijvoorbeeld noodles bij.

De speerpunten van Valess zijn: Valess is de enige vleesvervanger op basis van zuivel. Valess is snel en gemakkelijk te bereiden. Valess bevat slechts 1,5% verzadigd vet en Valess is rijk aan eiwit en calcium. Binnenkort dus op het menu bij Brutsellog! Valess Ready to Wok ‘Shanghai sweet & sour’ en ‘Bombay curry’ kosten 3,99 en Valess Ready to Wok ‘ Thai green curry’ kost 2,69!

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Valess Ready to Wok

  1. De Thai Green curry is NIET aan te raden. Ik persoonlijk heb nog nooit zoiets vies gegeten. Maar het is leuk dat ze nieuwe dingen proberen voor mensen die vegatarisch eten.

  2. Inderdaad de Thai Green Curry vond ik ook echt niet lekker. Waarschijnlijk dat ze het daarom maar als 1 persoonsmaaltijd hebben gemaakt?

Reacties zijn gesloten.