Albert Heijn kookserie: Tis Vis

Albert Heijn kookserie: Gek Met GroentenGelijktijdig met het deel ‘Gek op groenten is ook het zesde deel in de serie ‘Eten met Plezier’ verschenen: ‘Tis Vis’. Zoals de titel al aangeeft is dit kookboekje een boekje vol visrecepten. Het boekje is ingedeeld in ‘klein’, 11x kleine vis en ‘groot’, 21 grote vis. Veel recepten zijn weer voorzien van een foto en anders voorzien van grappige illustraties. Ook van ‘Tis Vis’ heeft Albert Heijn een aantal recepten online staan: ‘kabeljauw met rivierkreeftjes en puntasperges‘, ‘Indiazalm met mangocurry‘ en ‘risotto met gebakken garnalen‘. Uiteraard eindigt ook ‘Tis Vis’ met een aantal handige vistips. Net als de vijf vorige delen is ‘Tis Vis’ voor 3,99 te koop bij Albert Heijn.

Titel: Kookserie eten met plezier: Tis Vis
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Albert Heijn

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.