Albert Heijn kookserie: Gek Met Groenten

Albert Heijn kookserie: Gek Met GroentenGek met groenten is het vijfde deel in de Albert Heijn kookserie ‘Eten met Plezier’. In dit kookboekje vind je 8x ervoor, dus 8 voorgerechten met groenten, 16x erin, 16 hoofdgerechten met groenten erin en 8x groente erbij, 8 bijgerechten met groenten. Als afsluiter in ‘Gek met groenten’ lees je nog een aantal handige groentetips. Wil je alvast een voorproefje? Klik dan op ‘Gossie Gnocchi’, ‘Risoto Verde’ en/of ‘Boontjes met boontjes’. Het kookboekje ‘Gek met groenten’ is niet 100% vegetarisch er zijn ook recepten met vlees, gevogelte en vis te vinden. Veel van de recepten zijn voorzien van een foto of vrolijke illustraties. ‘Gek met Groenten’ is voor 3,99 te koop bij Albert Heijn.

Titel: Kookserie eten met plezier: Gek Met Groenten
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Albert Heijn

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)