Hollandse Kramen door Yolanda van der Jagt

Hollandse Kramen – Yolanda van der JagtIn het kookboek ‘Hollandse Kramen’ neemt Yolanda van der Jagt je mee naar de markt. Zie en proef het aanbod van de markt met de recepten en tips uit dit boek en doe zo weer nieuwe inspiratie op.

In dit boek zie je welke lekkere producten de groentekraam, de wereldkraam, de paddenstoelenkraam, de viskraam, de haringkar, de notenkraam, de poelier, de Amsterdamse zuurkraam, de peulvruchtenkraam, de kaas- en zuivelkraam, de fruitkraam en de stroopwafelkraam verkopen en wat je er allemaal mee kan maken. De recepten hebben allemaal een korte inleiding over de ingrediënten die gebruikt worden en zijn duidelijk in niet al te lange teksten beschreven. Uiteraard kan je in dit boek de beste markten vinden, inclusief boerenmarkten, overdekte markten en markten in het buitenland

Hollandse Kramen heeft een goede verhouding tussen de recepten, informatie en foto’s. Door het lezen van de recepten zie je dat je tijdens een bezoek aan de markt weer totaal andere producten leert kennen die je anders nooit in de supermarkt tegenkomt. De foto’s in Hollandse Kramen zijn gemaakt door Sven Benjamins. Wat ik helemaal handig vind aan dit kookboek zijn de maar liefst 3 leeslinten. Zo kan je lekker bladeren en neuzen in het kookboek en de lekkere recepten makkelijk terugvinden. Een kookboek om te koken met de seizoenen met andere producten dan anders met andere recepten.

Yolanda van der Jagt heeft jarenlang gewerkt in toprestaurants over de de hele wereld en na Lekker Hollands en haar 2 kookschriften is Hollandse Kramen haar vierde kookboek.

Titel: Hollandse Kramen
Auteur: Yolanda van der Jagt
Uitgever: Mo’Media
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789057673504
Winkelprijs: 29,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.