GoodFood Zomerspecial 2009

GoodFood Zomerspecial 2009De Nederlandse GoodFood, welke 2x per jaar verschijnt, ligt weer in de winkels. Deze keer met maar liefst 130 zonnige recepten in deze zomerspecial. Krijg bijvoorbeeld ‘flower power’ op je bord met de recepten van Jeremy Vermolen, vier je tuinfeest met de barbecuerecepten van Peter de Clercq, maak de lekkerste ‘spongecakes’ of kook met maximaal 5 ingredi├źnten. Verder neemt GoodFood alvast een voorproef op de zomervakantie en reist af naar Finland en gaat daarnaast ook een weekend naar Cardiff in Wales. Ook meer over basilicum, wordt er een kijkje genomen bij Culitainment en Kookboerderij Spennekot. Dit en nog veel meer vind je in deze Nederlandse GoodFood zomerspecial.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “GoodFood Zomerspecial 2009”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.