GoodFood Zomerspecial 2009

GoodFood Zomerspecial 2009De Nederlandse GoodFood, welke 2x per jaar verschijnt, ligt weer in de winkels. Deze keer met maar liefst 130 zonnige recepten in deze zomerspecial. Krijg bijvoorbeeld ‘flower power’ op je bord met de recepten van Jeremy Vermolen, vier je tuinfeest met de barbecuerecepten van Peter de Clercq, maak de lekkerste ‘spongecakes’ of kook met maximaal 5 ingrediĆ«nten. Verder neemt GoodFood alvast een voorproef op de zomervakantie en reist af naar Finland en gaat daarnaast ook een weekend naar Cardiff in Wales. Ook meer over basilicum, wordt er een kijkje genomen bij Culitainment en Kookboerderij Spennekot. Dit en nog veel meer vind je in deze Nederlandse GoodFood zomerspecial.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “GoodFood Zomerspecial 2009

  1. Graag zou ik in het bezit komen van de Good Food zomerspecial 2009. Is in de winkel niet meer te krijgen.
    m.vr.gr.
    Marjolijn