Allerhande 05/2009

AllerhandeDit nummer van Allerhande staat boordevol recepten met groenten en fruit. Dit nummer begint met een item met recepten en tips om elke dag toch je 2 ons groenten en 2 stuks fruit binnen te krijgen. Hoe kan je de toch al populaire groenten zoals sperziebonen, bloemkool, broccoli, spinazie en broccoli eens op een andere manier presenteren? Verder kirjg je een voorproefje uit het vijfde deel in de kookserie ‘eten met plezier’ ‘gek op groenten’, proef je het seizoen met de aspergerecepten, wordt er sprookjesachtig gekookt in de kinderkeuken, wordt de klassieker ‘bouillabaisse’ stap voor stap uitgelegd en geeft de chef van het Londonse restaurant ‘The Electric House’ zijn recept voor ‘chicken pie’ prijs. Als extra bijlage in deze Allerhande vind je de 25 beste oplossingen voor een superschoon huis. Allerhande is gratis te verkrijgen bij de Albert Heijn bij je in de buurt of klik hier om de Allerhande online door te bladeren!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.