Nieuwe Site Tefal ActiFry & VitaCuisine

oude actifry siteInmiddels zijn de ActiFry en zusje VitaCuisine al wel bekend in Nederland, heeft de prijswinnaar van de oude Actifry site inmiddels haar dinertje thuis met Mathijs Vrieze gehad en hebben de andere prijswinnaars hun Actifry of Mathijs Vrieze kookboekje gehad. Daarom werd het tijd om een nieuwe site te lanceren onder de naam ‘Tefal Gezond en Lekker‘. Op deze vernieuwde site kan je als gebruiker van de Actifry of VitaCuisine recepten insturen die geplaatst worden op de site. Van het beste recept van de maand van een gebruiker en recepten van Mathijs Vrieze worden vervolgens elke maand een ‘hardcopy receptenkaartjes’ verzonden naar de gebruikers die zich voor de Gezond & Lekker club hebben ingeschreven. Vandaag is de site online gekomen, dus je kan nu nieuwe idee├źn op doen voor om lekker maaltijden te bereiden in je Actifry of VitaCuisine!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Nieuwe Site Tefal ActiFry & VitaCuisine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.