Sweet Basics door Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut

Sweet BasicsAlles over zoetigheden vind je in ‘Sweet Basics’ in de kookboekenreeks ‘basics’. Het boek begint met de ‘know-how’ in het hoofdstuk ‘de zoete school’. Hierin krijg je allerlei informatie die je moet weten als amateur-patissier zoals alles over chocolade en suiker. Sommige ‘basics’ in dit hoofdstuk zijn stap-voor-stap gefotografeerd dus mislukken kan bijna niet. Vervolgens is het boek ingedeeld in ‘candyshop’, ‘alledaagse desserts’, ‘desserts voor zondag’, ‘stevige zoete trek’ en ‘compote, sauzen en drankjes’. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een basic: suikerwerk, bladerdeeg, schuim, souffl├ę en zoete voorraden. De recepten zijn makkelijk te maken en de moeilijkere onderdelen in een recept worden vaak uitgelegd in de tips en weetjes aan het begin van het hoofdstuk. Sweet Basics is, zoals de cover van het boek al verklapt, alles wat je nodig hebt om het leven zoet te maken… De schrijvers Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut hebben dat wel waar gemaakt!

Titel: Sweet Basics
Auteur: Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789044323306
Winkelprijs: 22,50

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.