Dag van de Aarde

dag van de aardeAanstaande woensdag, 22 april, is het Dag van de Aarde. Een dag om stil te staan bij de vele manieren om iets bij te dragen aan het milieu. Zo zal Andy McDonald, bekend als tv-kok van Omroep Llink, die dag tussen 16:00 en 19:00 op station Amsterdam Sloterdijk de reizigers (en andere belangstellenden) informeren over het belang van duurzaamheid van de aarde en tips geven over hoe er plantaardig gekookt kan worden. Natuurlijk zal Andy McDonald ook aangeven wat de impact is als meer mensen 1x per week geen vis of vlees eten. Deze actie op de ‘Dag van de Aarde’ wordt mede mogelijk gemaakt door Alpro Soya. Er zal dus zeker gebruikt gemaakt worden van Alpro Soya producten. Van 20 april t/m 29 april kan je het Alpro Soya Team op andere NS stations en andere locaties tegenkomen. Er worden dan menusuggesties gegeven en producten uitgedeeld voor een 100% plantaardige maaltijd. Dus ga woensdag naar station Amsterdam Sloterdijk of houd je ogen open en spot het Alpro Soya team! Wil je meer weten over ‘De Dag van de Aarde’ en het ‘handvest van de aarde’, klik dan hier voor de site!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.