Motorkoken voor Beginners door Bob van Laerhoven & Olivier Elen

Motorkoken voor Beginners – Bob van Laerhoven & Olivier ElenKoken op je motorblok, een grote hit in Amerika tijdens de jaren 60. Dikke biefstukken werden gebakken op bloedhete motorblokken. Bob van Laerhoven en Olivier Elen brengen deze kookkunst nu terug naar België en Nederland. In hun oude Toyota Celica rijden ze door België, Nederland, Frankrijk en Duitsland met een gerecht op het motorblok. Je volgt in dagboekvorm hun belevenissen tijdens de reizen en aan het eind van elke reis is er weer een gerecht klaar. Je leest welke muziek perfect is voor de trip, allerlei wetenswaardigheden van bezienswaardigheden die ze zijn tegen gekomen zijn op de reis en je ziet veel foto’s van de reizen. Ook als je geen auto hebt is dit boek leuk want ook zonder een heet motorblok kan je de gerechten ook bereiden. Dus in plaats van 115 kilometer rijden kan je de gerechten gewoon thuis bereiden. Dus straks ook kilometerkipfilet met grofgescheurde oesterzwammen of Lamborghini-lam met aubergines aan het eind van je autoreis?

Titel: Motorkoken voor Beginners
Auteur: Bob van Laerhoven & Olivier Elen
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 19,95

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.