De Levensgenieters door Erica Bauermeister

De levensgenieters Erica Bauermeister‘De Levensgenieters’, de eerste roman van schrijfster Erica Bauermeister verteld het verhaal van Lilian, een jonge kokkin, die op maandagavond, als haar restaurant gesloten is, kooklessen geeft. Sinds kind heeft Lilian een grote voorliefde voor koken en met hulp van een eigenaresse van een kruidenwinkeltje krijgt ze haar moeder weer voor zich en hoeft ze haar niet te delen met boeken. Deze kennis van smaken, geuren en materialen die Lilian heeft brengt veel emoties los bij haar cursisten en zal het leven van de cursisten veranderen. ‘De Levensgenieters’ is een boek die ook de lezer meeneemt door alle geuren en smaken van Lilian.

Titel: De Levensgenieters
Auteur: Erica Bauermeister
Uitgever: Arena
Verschijningsjaar: 2009
Winkelprijs: 18,95

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.