Heerlijk Amerikaans Koken

Aldi Heerlijk AmerikaansIn de serie Heerlijk koken van de Aldi is inmiddels het derde deel verschenen. In dit deel ‘Heerlijk Amerikaans Koken’ krijg je 50 typisch Amerikaanse recepten waarvan je de ingrediĆ«nten goedkoop bij Aldi verkrijgbaar zijn. Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken ‘oh zo snel’, ‘door de week’, ‘van alles en nog wat’, ‘wereldberoemd’ en ‘neem je tijd’. Je vindt onder andere recepten zoals de ‘waldorfsalade’, ‘corn soup’, ‘kip in cola’, ‘sloppyjoe’ en ‘Boston baked beans’. Naast de recepten is er in dit boekje ook allerlei informatie te vinden over typisch Amerikaanse ingrediĆ«nten zoals ketchup, cereals en frisdrank. De recepten zijn niet te lang en makkelijk te volgen. Enkele recepten hebben een foto van het eindresultaat.

Titel: Heerlijk Amerikaans Koken
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Aldi

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Heerlijk Amerikaans Koken