BBC GoodFood Mei 2009

bbc goodfood may 2009Maar liefst 102 recepten in dit mei nummer van BBC GoodFood. Vers en seizoensgebonden recepten die ook nog eens snel en makkelijk zijn. Nieuw is de rubriek ‘storecupboard’, hierin laat Sarah Cook zien wat er in je voorraadkast hoort te staan als je bijvoorbeeld Thais wilt koken, inclusief een aantal recepten. Adrian en Michael Daniel van het vegetarische restaurant ‘The Gate‘ koken moderne vegetarische gerechten, Aldo Zilli kookt een Italiaans zeevruchten menu, Gary Rhodes heeft de Caribische smaken en John Torode maakt speciale brunch gerechten. Verder de ‘Vegetarische uitdaging’ van Jane Hornby, meer over voedsel allergie en intolerantie en recepten van de Britse kook tv. Genoeg leuke en lekkere dingen dus in dit nummer van GoodFood!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)