Onder De Olijfboom door Manuela Darling Gansser

Onder de Olijfboom Manuela Darling-GansserToen de drie volwassen kinderen van Manuela Darling-Gansser het idee opperden om de familierecepten op te schrijven werd het boek ‘Onder de olijfboom’ geboren. Manuela Darling-Gansser maakte voor dit boek een reis terug naar de roots in het Italiaanse Lugano en Costa Smeralda op zoek naar de bronnen van haar inspiratie. Het boek bevat dan ook heel veel verhalen en foto’s van de omgeving. De recepten in dit boek zijn Italiaans en niet allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat, maar de foto’s van de omgeving maken dit gemis ruimschoots goed. Met dit kookboek voel je weer een beetje van de Italiaanse zon en krijg je direct zin in een vakantie naar Italië.

Titel: Onder de olijfboom
Auteur: Manuela Darling-Gansser
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2008

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.